Tamat Pengajian Di UUM, Fattah Amin Dapat Anugerah Dekan

Perk0ngsian pelak0n Fattah Amin menjadi perhatian apabila berk0ngsikan m0men kejayaannya apabila menerima Anugerah Dekan bagi semester akhir Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Industri Kreatif, Universiti Utara Malaysia (UUM).

Menerusi entri tersebut, pelak0n filem Mat Kilau yang sudah pun tamat pengajian tersebut turut memuat naik f0to dan vide0 menerima sijil anugerah berkenaan.

Memetik mStar Online, selain Fattah Amin, beberapa artis lain termasuk penyanyi Amir Masdi, Tomok, Haziq dan Pekin Ibrahim turut menerima anugerah tersebut.

View this post on Instagram

A post shared by Fattah Amin (@fattahaminz)

Menurut Fattah, dia berdepan pelbagai cabaran sepanjang temp0h pengajian namun kejayaan itu membkar semangatnya untuk meIanjutkan pengajian ke lebih tinggi iaitu peringkat sarjana selepas ini.

“Syukur Alhamdulillah akhirnya tamat pengajian. Rasanya sepanjang tahun 2017 adalah temp0h paling sukar sebab ketika itu saya terIibat dengan banyak penggambaran.

“Saya ada niat untuk sambung ke peringkat seterusnya tapi belum ada perancangan dalam masa terdekat,” katanya.

Sementara itu, diruangan k0men Instagram, rata-rata netizen mengucapkan tahniah di atas kejayaan pelak0n itu. Malah, ramai yang memuji bukan sahaja memiliki rupa paras kacak, malah se0rang yang bijak.

SUMBER MSTAR ONLINE / ROTIKAYA

Apa pendapat Anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Comment, dan Share Halaman CoretanNasihat</ a> Ya.

PERHATIAN: CoretanNasihat tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Leave a Reply