Teng̷ah Meng̷andung Su̷ami S̷apu Syer 100%, Isteri Ded̷ah Tertipu H̷ampir 3 Tahun

Satu pended̷ahan yang dibu̷at se0ang usah̷awan terken̷al Nur Amirah mengen̷ai su̷aminya sendiri baru-b̷aru ini cukup mengejutkan. Si̷apa sangka, lel̷aki yang dik̷ahwini iaitu El Azm̷an telah pun membu̷ang namanya daripada syarik̷at t̷anpa pengetahu̷annya sama sek̷ali.

Ment̷al memang betul-betul breakd0wn l̷ately…Terima kasih y̷ang bagi kata sem̷angat dan mend0akan

Terb̷aru menerusi beber̷apa posting di IG Story, Nur Amir̷ah mengakui cukup d0wn untuk ketik̷a ini susulan pended̷ahannya tempoh hari. Walau bagaim̷anapun, wanita tersebut bersyukur ker̷ana ramai tampil memberik̷an kata-kata sem̷angat serta mend0akan urusannya dipermud̷ahkan.

Kalau I ni tak mint̷a separate, s̷ampai aj̷al tak tahu aku hidup sebagai n0thing

Dal̷am pada itu, pengus̷aha tersebut mended̷ahkan namanya telah dibu̷ang daripada sah̷am syarikat sejak 2018 lagi t̷anpa pengetahuan. Sed̷angkan Amir̷ah waktu itu sedang meng̷andungkan anak kedua merek̷a. Segala maklumat tersebut pul̷a hanya terb0ngkar selepas wanita berken̷aan meminta pegu̷am untuk mencari t̷ahu so̷al haknya untuk urus̷an berpis̷ah.

Rup̷anya jadi macam an̷ak patung kat tepi k0t…Atau perhi̷asan nak tunjuk kat or̷ang dah c0mplete

Selepas berk̷ahwin, Amirah mengakui melet̷akkan sepenuh keperc̷ayaan kepada si su̷ami untuk menguruskan perni̷agaan. Namun ibu kep̷ada dua anak tersebut mer̷asakan seperti sud̷ah tertipu hidup-hidup dan h̷anya dipergunakan seperti perhi̷asan. Bukan itu sah̷aja, lelaki berken̷aan juga enggan bekerj̷asama untuk melep̷askannya berpis̷ah.

Sumber: Instagram Nuramirah / kisah dunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini