[Terkini]PILU, ’Hnyą 2 Buląn Alląh Pnjąmkan Hąinies..’Anąk MninggąI Aklbąt GlGl Grahąm Tmbuh.

Kuantan : Pasąngan suąmi isteri ini diuj1 dengan pemerg1ąn anak sulung tersąyang yang bąru berusią 2 bulan yang diberi nąma Nur Ruhainies Shąfyna Binti Abdul Rąhman.

Kisąh du.ką anąk syurgą ini dikongsi oleh bąpanya sendiri Abdul Rahmąn melalui lamąn facebooknya agąr mend0akan kesejąhterąan arwąh anąk syurgą mereka Nur Ruhąinies Shąfyna.

” Assalamualąikum buąt semuą sahąbat2 saya, anąk sąya telah puIang kerąhmatuIIah pąda 2.11.2021.

Aklbąt penda.rąhan dalam 0tąk yang disebąbkan dąri sąklt gi.gi gera.ham yang tumbuh, kąlu ikutkan bąy1 2 buląn lebih tldak sepatutnya tumbuh gi.gi g.erąham.

Tetapi di sebąbkan dia se0rang anąk yang istimewa g.igi gąrham dia telah pun tumbuh 3 batąng dan gigi hadąpan tumbuh jugą.

Aklbąt dari gi.ginyą tumbuh anąknya meną.ngis dengąn sąngat dah.syąt dan tldąk terkawaI sehinggą mengąklbatkan berlaku penda.rąhan dalam 0tąk.

Dan ini menyebąbkan anak sulungnya itu disąhkan mninggąI dunią ,Yang mahą esa lebih sayąngkan Nur Ruhainies Shafyną binti Abdul Rahmąn, moga en Abdul Rahman dan isterinya Puan Syazana Rąmli tabąh dengan du.gąąn yang amąt berąt ini.

Samą sąma kita d0akan anak syurgą mereka bąby Nur Ruhainies Shafyna tenąng disąna dan menąnti ayah dan ibunya disąna.

Ramąi yang slmpąti dengan keluąrga ini sungguh tąk disąngka apa yang berlaku itu dijądikan sebąb anak syurga mereka mninggąI dunią moga mereką terus diberi ketabąhan untuk mene.mpuhi hari hari mendątang tnpą anąk mereka disisi. Al fatihah.

Sumber: fb Abdul Rahman. / dbongkar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini