Terlelap lepas meneran, wanita k0ngsi kisah bersalin anak pertama di usia 16 tahun

Trend kahwin muda dilihat sudah menjadi kebiasaan pada masa sekarang. Jadi, tidak peliklah andai pelajar yang masih bersek0lah sudah mendirikan rumah tangga walaupun usia dibawah 18 tahun.

Namun, jika sudah jod0h dan suka sama suka, perkara baik sebegitu rasanya tidak perlulah dipersulitkan dan sebagai ibu bapa, merestui pilihan mereka adalah jalan terbaik.

Bersalin anak pertama di usia 16 tahun

Hal ini samalah seperti yang dilalui se0rang wanita apabila pernah tular di media s0sial kerana melangsungkan pernikahan dengan jejaka pilihan di usia 16 tahun.

Kali ini, wanita yang menggunakan nama akaun _syasyaadira sekali lagi viral apabila memuat naik m0men ketika menahan s4kit hendak bersalin anak pertamanya pada usia tersebut.

@_syasyaadira

perjuangan seorang ibu melahirkan anak , abaikan muka tgh tahan sakit , time ni syasya umur 16 tahun bukan mudah ya ❤️ #fypシ tag partner korang ☺️

♬ original sound – Riyandi Kusuma – Riyandi Kusuma

Suami setia teman disisi

Menurutnya, bukan mudah untuk se0rang wanita yang masih muda menghad4pi s4kit sebelum bersalin sehingga jam 4 pagi dan perlu meneran bayi keluar walaupun tenaga ketika itu tingg4l sedikit.

Namun, disebabkan suaminya setia menemani di sisi dan sangat memberi sok0ngan, dia akhlrnya berjaya melahirkan anak pertama di usia yang cukup muda.

@_syasyaadira

Balas kepada @juriahjohari0 lelaki tolong hargai setiap perbuatan dorang buat oke . sanggup bertarung nyawa untuk zuriat suami tercinta❤️ #fypシ

♬ original sound – elyanna

Pesan hargai isteri

Pernikahannya yang sudah pun menjangkau usia 4 tahun dan dikurniakan 2 0rang anak ini terus bahagia dan dia sangat bersyukur mempunyai suami yang cukup sempurna untuknya.

Disamping itu, _syasyaadira juga sempat menitipkan pesanan kepada warganet supaya terus menghargai isteri kerana perjuangan wanita tersebut cukup besar memandangkan perlu berk4rban ny4wa untuk melahirkan zuriat tersayang.

Suami pun sama menangls

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata warganet telah meningg4lkan komen dengan memuji tindakan suami kepada wanita itu yang setia menemani isteri yang sedang s4kit hendak bersalin.

Kebanyakkan mereka yang meningg4lkan komen terutamanya wanita berharap agar mereka juga dikurniakan se0rang suami seperti itu dan ada juga yang berk0ngsi pengalaman sama seperti _syasyaadira.

Kalau suami macam ni, banyak kali bersalin pun sanggup

Untung suami macam ni

Suami sampai tak bagi beranak lagi

Pernah alami perkara sama

Sumber: TikTok @_syasyaadira / ohmymedia.cc