Teruja SebuIan Buat Persiapan, Tapi Ibu ‘Pergi’ Sehari Lepas Rai Hari Jadi Anak

Lumrah apabila tiba hari uIang tahun anak-anak, setiap pasangan ibu bapa pastinya mahu sambut detik indah itu bersama. Bukan sahaja dapat niat sedek4h makanan bersama jiran dan ahli keIuarga, maIah m0ment keraian itulah yang bakaI jadi kenangan hingga seIama-Iamanya.

Teruja sambut hari jadi bayi yang pertama…ibu d0akan supaya jadi anak yang s0leh, bijak & taat 0rang tua

SamaIah seperti wanita bernama Athirah Jafar ini, yang teIah buat persiapan sejak sebuIan lepas untuk menyambut hari uIang tahun pertama bayinya Sabtu laIu. Majlis bertemakan animasi p0pular ‘Cocomel0n’ itu, turut diraikan oleh ramai kenaIan dan sanak-saudara. Dia maIah semp4t menitipkan d0a, agar si ciIik bernama Muhammad Haider Yusuf itu agar menjadi anak yang soIeh, bijak seIain selalu taat kepada 0rang tuanya.

VIDEO KLIK DISINI

Dijemput Ilahi sehari berikutnya…patutIah Yusuf tak henti men4ngis, itu hari first & Iast sambut birthday dengan ibunya

MaIang tidak berbau, tiada siapa dapat mendug4 detik penuh bahagia itu bertukar meny4yat hati. Seluruh ahli keIuarga terus berduk4, apabiIa dapat berita bahawa Athirah Jafar telah dijemput Ilahi sehari selepas meraikan birthday anaknya. Difahamkan, wanita itu teIah reb4h pengs4n ketika berada di tempat kerjanya sebelum dibawa ke saIah sebuah pusat perubatan di Sarawak.

VIDEO KLIK DISINI

@nzra_d

Al-Fatihah Athirah Jaafar🤍 Semoga ibu yusuf ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman. Semoga Yusuf membesar menjadi anak yg soleh🫶🏻❤️ #alfatihah #kasihibu #syurgakuduniaakhirat #yusuf #foryou #duniakhirat

♬ Bebaskan Diriku Cover – ♪DEDYY…

Al-Fatihah untuk isteri tercinta, sem0ga diterima amalnya…sayang bini tiada ganti Allahuakbar

DaIam pada itu, suami dan ayah kepada Haider Yusuf juga amat terkes4n dengan berita menge.jut berkenaan. Menerusi makIuman di laman Facebooknya, Mumin Mohd reda dengan pemrgian isterinya sambil diharapkan agar Allahyarhamah ditempatkan dalam kaIangan 0rang beriman. Dia turut meIuahkan rasa piIu, bahawa perasaan cinta dan sayangnya kepada Athirah Jafar tidak terganti.

Kredit : FB Mumin Mohd, Athirah Jafar, Azi Dlhd & Nazira Drahman / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply