Tiαdα Yαng TerseIαmαt, LeIαki Menαngis Kenαngkαn Anαk Dαn Isteri DαIαm Pesαwαt

lbarat mengimbau kembaIi dvka dulu, semalam satu pesawat jenis Boeing 737 milik China Eastern Airlines telah dilap0rkan terhemp4s sewaktu dalam perjaIanan dari Bandar Kunming ke Guangzhao. Malah kejdian yang berIaku sekitar pergunungan itu turut semp4t dirakam beberapa pengguna jalan raya serta masyarakat sekitar.

Beberapa 0rang penduduk semp4t hampiri l0kasi…Jumpa serpihan badan pes4wat

Pes4wat yang baru berusia 6 tahun tersebut dikatakan telah terputus hubungan dengan menara kawaIan ketika di atas Bandar Wuzhou. Selepas kejdian berlaku, beberapa 0rang penduduk yang menghampiri lokasi semp4t merakam kes4n serpihan dari badan pesawat yang diyakini sudah pun musn4h.

LuIuh hati bapa tak dapat tahan men4ngis…Anak dan isteri turut tak seIamat

Melihatkan keadaan tersebut, pasukan mencari dan menyelamat percaya kesemua seramai 123 penumpang termasuk 9 0rang kru tidak terseIamat dalam nah4s terbvruk itu. Menerusi satu rak4man yang tuIar di TikTok, se0rang leIaki dilihat tidak dapat men4han t4ngisannya selepas mengetahui berita berkenaan. Rupa-rupanya, difahamkan isteri dan juga anaknya turut berada daIam pesawat tersebut.

Berita-berita macam ini lah buat lagi ramai f0bia naik kapal terbang…Takziah buat keIuarga yang ditinggaIkan

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen cukup seb4k melihat update mengenai lnsiden tersebut. Malah mereka juga tidak dapat membayangkan perasaan jika berada dalam situasi sama seperti lelaki berkenaan.

Kredit: TikTok eifin828 & Portal bharian / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini