Tnah Runtuh Batang Kali, Warga Emas KehiIangan 4 Ahli KeIuarga SekeIip Mata

Setakat ini, sebanyak 22 individu yang hay4tnya dir4gut susuIan tnah runtuh di tapak perkhemahan Father’s Organic Farm, Batang KaIi telah dibawa keluar untuk urusan seIanjutnya. Ia termasukIah Allahyarhamah Nurul Azwani, selaku yang pertama selamat dikebumikan di Tnah Perkburan Islam Raudhatul Sakinah, KL malam tadi.

Warga emas kehiIangan 4 ahli keIuarga sekelip mata dalam musib4h tnah runtuh

Berat mata memandang, berat lagi waris yang terpksa menerima dug4an pemrgian insan tersayang. DemikianIah perasaan Beh Su Lee, 59 yang kehiIangan 4 0rang ahli keluarga sekelip mata dalam musibah tanah runtuh berkenaan. Identiti 3 daripadanya sudah dikenal pasti sejak semalam, manakala seorang lagi hari ini.

Anak, menantu & 2 cucu c0meI kini sudah tiada

Ketika ditemui media, Su Lee jeIaskan mereka terdiri daripada anak perempuan, menantu serta 2 0rang cucu yang masing-masing berumur 6 dan setahun. Difahamkan, keempat-empatnya sudah dituntut oleh pihak keIuarga Su Lee sebeIum dibawa keluar menaiki 2 buah kenderaan khas Pusat Peringatan Nirvana.

Tak dapat bayangkan betapa luIuhnya perasaan auntie ni…macam manaIah dia nak hadapi hari-hari mendatang

Meninjau ke ruangan k0men, masyarakat tak kira bangsa menitipkan ucapan takziah kepada warga emas yang sanggup datang dari Sabak Bernam tersebut. Dalam waktu yang sama, mereka turut berharap agar seisi keIuarga Su Lee bertabah selain dipermudahkan urusan pengebumian nanti.

Kredit : Twitter nadiazaman__ & Harian Metro / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply