[VIDE0] “Tumpαng Buαt Cαrα Tumpαng” – Peniαgα Tepi Jαlαn Simen Kαwαsαn Awαm Undαng Kec4mαn Netizen

Baru-baru ini tuIar di laman TikTok, hantaran vide0 0leh se0rang pengguna dikenali sebagai Saffee Rahim yang berk0ngsi rasa kecew4 kerana ada yang d3ngki dengannya apabiIa dia melakukan penamb4hbaikan di tapak perniagaannya.

Menerusi vide0 tersebut, dia dan beberapa rakannya diIihat melakukan kerja-kerja menyimen tapak perniagaan mereka.

Sehingga kini, vide0 perk0ngsian tersebut telah meraih 1.3M t0ntonan, 49.4K tanda suka, 3.8K k0men di laman TikTok miliknya.

Kadang-kadang aku tak faham kenapa manusia ni ada hati yang busvk. Tak boleh teng0k 0rang upgr4de sikit. Laju je buat c0mplain. Aku just nak berniaga! Tak kacau 0rang pun! Kenapa nak d3ngki?

Bagaimanapun, perk0ngsian vide0 tersebut tidak mendapat resp0n yang baik daripada rata-rata 0rang ramai.

VIDEO KLIK DISINI

Meninjau di ruangan k0men, rata-rata netizen mempers0alkan tind4kannya menyimen kawasan awam yang tidak b0leh diubah suai sesuka hati.

SUMBER : TikTok / beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini