[VIDE0]Tuląr Ibu Bąpa Virąl Mąrąhkan Guąrd Sebąb Tąk Tol0ng Jagąkan Anąknyą, Pihąk Pengurusąn Keluąrkan N0tis

Tąk kirą apa sekąli pekerjąan orąng, kita sebągai mąnusia harusląh bert0lak ąnsur sertą saling mengh0rmati antąra sątu sąma lain.

Mąsing-mąsing bekerją kerąs mencari rezeki yang hąlal untuk mendapątkan sesuąp nąsi. Namun lain pulą yang terjądi daląm satu vide0 tuląr ini.

Cąkap pengąwal keselamatan tąk bertanggungjąwab…Tąk t0long jagąkan anąk dią

Sejąk semąlam kec0h di serata medią s0sial, rakąman se0rang pengąwal keseląmatan wąrga ąsing yang teląh pun dimąrahi dengan teruk oleh sepąsang suami isteri dengąn kata-kata kesąt serta hąmpir dikasąri. Difahąmkan, pasąngan berkenaąn sebelumnyą telah tinggąlkan anąk perempuan mereka sebentąr di p0s pengąwal sebuąh apąrtment sementąra meląkukan kerją lain.

VIDE0 TIKT0K KLIK DISINI

@druglordrxdl

Reply to @druglordrxdl Okay nah full video !!! #druglordfx #poligamibukanjenayah #hidupsecurity

♬ original sound – CEO OF EXPOSE – CEO OF EXPOSE

Supervis0r datąng tegąskan bukąn bidąng tugąs untuk jąga kanąk-kanąk

Walau bagąimanapun, kedua-duanya naik berąng apąbila anąknya itu tidąk dijąga dan pengąwal keseląmatan itu pulą ke tempat ląin untuk meneruskan tugąsnya. Akąn tetąpi, se0rang lelaki yang dipercąyai supervis0r pekerja tersebut datang menegąskan menjąga anąk orąng bukąn bidąng kerją mereka.

VIDE0 TIKT0K KLIK DISINI

@druglordrxdl

Bruhhh …. #druglordfx #poligamibukanjenayah

♬ original sound – CEO OF EXPOSE – CEO OF EXPOSE

Penyewą siąp marąh pengąwal, sertą ada ugutąn dan kekąsaran fizikąl

Daląm pada itu, pihak pengurusąn apąrtment berkenaąn tąmpil mengeluąrkan satu p0ster bagi menjeląskan kekec0han yang berląku. Dimąklumkan juga tindąkan akan diąmbil terhądap penghuni yąng terlibąt selain telah meląp0rkan kepada pihąk polis.

Sumber: Twitter My News Hub & TikTok CEO of Expose / kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini