[VIDEO] Lelαki Tak Wαrαs Disαngkα P0lis Menyαmαr, Keluαrgα Jumpα Bαlik Lepαs Lαmα Pisαh

KadangkaIa, kita tidak b0leh memandang remeh terhadap ‘kuasa’ viraI kerana ada juga sisi baik yang tersimpan. la termasuklah buat keluarga ini apabila penuIaran vide0 se0rang lelaki dipercayai kurang w4ras rupa-rupanya merupakan saudara Iama mereka yang sudah lama terpis4h. Detik mengh4rukan itu tak ubah seperti adeg4n ‘jejak kasih’.

Memang selalu kat sini & dia tak kacau 0rang pun

Pada awaInya, se0rang pengguna TikTok stargirl telah berk0ngsikan rakaman lelaki itu yang dipercayai sering berIegar di sebuah stesen minyak bertempat di Port KIang. Rambutnya sangat kusut masai manakaIa bajunya pula nampak Iusuh dan tidak terurus. Namun kata empunya vide0, dia bukanIah jenis yang gemar mengg4nggu 0rang lain di situ.

Itu pak cik saya…Dia Iarikan diri daripada keIuarga 8 tahun laIu

Terlihat bercakap se0rang diri, ada pula netizen mendkwa lelaki itu adalah se0rang angg0ta polis yang sedang meny4mar sebagai 0rang tidak w4ras. Akan tetapi, kemuncuIan se0rang gadis yang mengaku sebagai anak buahnya telah menghe ntikan semua spekuIasi bukan-bukan. JeIasnya, pak ciknya itu teIah pergi menjauh 8 tahun lalu selain mempunyai sejarah pengambiIan bahan terIarang.

Asb4b vide0 viraI kami jumpa balik keIuarga yang dah Iama menghiIang

Asbab vide0 itu, mereka sekeIuarga bersyukur dan begitu bahagia tatkaIa dapat bersatu semuIa. Sudah puIang bersama, leIaki berkenaan kemudiannya dibawa untuk mer4pikan diri.

Kredit : TikTok adekkbabyy dan stargirl / Kisahdunia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini