[VIDEO] VirαI Detik Lelαki Buta Dapαt PengIihαtan Depαn Kaabαh. Subhanallah

SE0RANG lelaki tua menggemp4rkan jemaah yang berada berhampirannya apabila tiba-tiba berdiri sambil menjerit dan menangls, selepas s0lat asar di Makkah, keImarin.

BeruIang kali lelaki tersebut meIaung kesyukuran kepada Allah SWT membuatkan semua 0rang tertarik untuk tahu apa yang sebenarnya berlaku lap0r Mynewshub.

Ya Allah mataku sudah b0leh melihat, aku sudah b0leh melihat, Allahuakbar.. ratap lelaki tua tersebut yang mendakwa dirinya selama ini buta, namun tiba-tiba diizinkan Allah Taala untuk melihat pada petang itu.

Hal ini membuatkan 0rang sekeliling lelaki tua berkenaan mula meIafazkan tahniah dan memuji-muji kebesaran Tuhan terhadap hambanya.

Salah se0rang saksi turut bertind4k merakam aksi lelaki berkenaan sebelum memuatnaik vide0 ke laman s0sial, membuatkan dalam masa sekejap sahaja rakaman itu menjadi viraI.

Kebanyakan page Facebook berkaitan Islam turut dilihat mula berk0ngsikan vide0 tersebut yang seperti dij4ngka, mendapat perhatian ramai.

Pemeriksaan kami bagaimana pun mendapati, ada pihak mendakwa aksi lelaki dalam vide0 tersebut sebenarnya cuma lak0nan se0rang pencuri pr0fesional yang cuba melepaskan diri daripada pihak berkuasa namun tidak berjaya apabila dia tetap ditahan tak lama selepas itu.

Buat masa ini tak dapat dipastikan yang mana satu penjelasan tepat bagi vide0 yang sedang viral ini sama ada lelaki buta tiba-tiba b0leh melihat ketika s0lat Asar, atau pun semua ini cuma lak0nan semata-mata. Namun jika dilihat semuIa pada rakaman, lelaki tua terbabit jelas memakai jam tangan.

Wallahualam.

Tont0n vide0 Lelaki Buta Sebak Dikurniakan Penglihatan Depan Kaabah di bawah.

SUMBER : thenota

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page Coretan Nasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini