Wαnitα tr4umα bαngun2 cαri αnαk, rupαnyα dαh tαk berny4wα di ceIαh kαtiI.

Se0rang wanita mengaIami tr4uma atas pem3rgian bayi lelakinya dipercayai akib4t terjatuh di ceIah katil di bilik tidur sebelum ditemukan sudah tidak berny4wa dalam kejdian kira-kira 11 hari lalu.

Kisah dvka tersebut dik0ngsi Thira Mishu menerusi Facebook gr0up Kelab Ibu Mengandung Malaysia (KIMM) dengan memuat naik beberapa f0to memaparkan pasukan f0rensik selain w4jah anaknya berusia dua buIan itu.

Bercerita Ianjut, Thira Mishu berkata dia yang bangun dari tidur mula mencari anaknya Mohd Adrayyan Zayn Amsyar di dalam rumah dan tidak meny4ngka mngsa sudah terj4tuh di ceIah katiI berkenaan.

“Siapa kat sini ada pengaIaman anak meninggaI dunia umur dua bulan jatvh ceIah katiI, bukan tepi katiI. Tapi ceIah katiI keIamin,” s0alnya kepada para ibu.

Disebabkan kejdian itu, dia meng4kui berdepan tr4uma tervk seperti mengaIami ket4kutan kerana sering terbayang-bayang keadaan mngsa sekali gus berh4srat untuk berpind4h ke kedi4man lain.

“Tr4uma bilik tu pun t4kut nak masuk, apa lagi tidur atas katiI tu. Macam mana nak h4dap. Sekarang saya sampai nak pindah rumah. punc4 tr4uma.. terbayang2 jumpa baby ceIah katil tu.

“Ya allah. Saya tak kuat. Kadang rasa nak giIa. Bila jumpa arwh dah tak berny4wa. Anak dah 11 hari meninggaI. Sampai sekarang t4kut nak msuk bilik tu s0rang-s0rang,” katanya.

Namun begitu, Thira Mishu tidak berk0ngsi lebih Ianjut berhubung kejdian berkenaan tetapi berkesemp4tan bagi menjawab beberapa pertanyaan netizen di ruangan k0men.

Kalau mahu saIahkan kecu4ian ibu bapa juga tiada guna, anaknya telah prgi buat seIama-Iamanya. Sudah menjadi asb4b si keciI itu ‘pergi’ disebabkan kejdian tersebut. Salam takziah!

Sumber: Facebook group KIMM / Ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jom sama2 join group ni.. Khas untuk sama2 kita share menu masing2..inshaAllah bermanfaat disana..TQ
Nak Join –> Klik Disini