PlLU, Wanita Sar4t Mngandung M4ut, Bayi Dlm Kndungan Terselamat. ‘Tak Smpat Berjumpamu Syg..’ Al-Fatihah

SIK – Se0rang wanita sar4t mengandung m4.ut selepas mot0sikal ditungganginya bergeseI dengan sebuah kereta di Kil0meter 29 Jalan Jeniang Sik-Pedu di Kampung Charuk Padang di sini semalam.

Dalam kjadian kira-kira jam 4.30 petang itu, N0r Hidayah Abdullah, 27, dari Bandar Baru Beris Jaya di sini m4.ut di l0kasi kjadian akib4t kecede.raan prah pada angg0ta badan.

Sementara adiknya yang memb0nceng motosikal itu mengaIami kecede.raan. Bay1 dalam kandungan mngsa semp4t diselamatkan di H0spital Daerah Sik.

Ketua PoIis Daerah Sik, Deputi Superintendan Abdull Razak Osman berkata, sias.atan mendapati mot0sikal ditunggangi Nor Hidayah bergerak dari arah sama dengan sebuah kereta jenis Perodua Axia dipandu lelaki berusia 61 tahun.

Katanya, kemaIangan dipercayai berlaku apabila penunggang mot0sikal mahu mengeIak seek0r uIar lalu masuk ke laluan kereta sebelum bergeseI dengan kereta tersebut dan terjtuh.

“Akib4t kemaIangan itu, mngsa yang menunggu masa untuk meIahirkan bay1 mninggaI dunia di tempat kjadian akib4t keced eraan prah termasuk di bahagian muka.

“Mngsa semp4t dibawa ke HDS dengan ambuIans untuk mengeIuarkan bay1 dalam kandungan,” ujarnya.

Al fatihah

sumber: KOSMO! ONLINE / dbongkar

Apa pendapat Anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Like, Comment, dan Share Halaman CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: CoretanNasihat tidak akan bertanggung jawab secara langsung atas komentar yang diberikan oleh pembaca kami. Harap pastikan Anda berpikir panjang dan keras sebelum menulis komentar Anda di sini. Admin juga tidak bisa memantau semua komentar yang ditulis disini. Semua komentar adalah hak dan tanggung jawab Anda sendiri.

Leave a Reply