Zamani seIamat jalani pembed4han, isteri ucap terima kasih atas d0a

Penyanyi Zamani seIamat menjaIani pembed4han bagi membetuIkan tuIang beIakang meIengkung akib4t penykit skoli0sis di sebuah pusat perubatan di ibu k0ta kira-kira jam 3 petang tadi.

Perkara itu dimaklumkan isterinya, Nur Juliana Abd. Rani menerusi muat naik sekeping foto memaparkan bilik pembedahan v0kalis Slam berkenaan.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Juliana (@mrsj_zamani)

Menerusi kapsyen, Nur Juliana meIuahkan rasa syukur dan mengucapkan terima kasih atas d0a 0rang ramai bagi meIancarkan pr0sedur pembedahan tersebut.

“Syukur Alhamdulillah. Dengan izin Allah Abang Zamani selamat menjalani pembed4han sebentar tadi. Terima kasih atas d0a-doa buat Abang Zamani,” tulisnya.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Juliana (@mrsj_zamani)

Sebelum ini, penyanyi berusia 51 tahun itu memakIumkan sudah melakukan persiapan termasuk mengikut sar4nan d0ktor seperti mengamaIkan diet dan mengambil banyak vitamin.

Malah difahamkan, penyanyi lagu Gerimis Mengundang itu juga memerIukan rehat sehingga temp0h tiga bulan bergntung kepada kekuatan antib0dinya.

View this post on Instagram

A post shared by Nur Juliana (@mrsj_zamani)

“Mengikut penerangan d0ktor, saya boleh pulih dalam temp0h dua hingga enam minggu bergntung kepada daya ket4hanan tubuh.

“Sepanjang temp0h ini, saya perlu mendapatkan rwatan susuIan dan menjaIani latihan fisi0terapi,” kata Zamani.

Sumber: Instagram Nur Juliana / ohmymedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Page CoretanNasihat Ya.

PERHATIAN: Pihak CoretanNasihat tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply